section-vector-image
section-vector-image

1.Gün İstanbul – Bükreş

 

Siz Konuklarımızı 

20:00: Kadıköy Evlendirme

20:30: Mecidiyeköy Migros Önü(eski ali Samiyen karşısı),

21:00: Bakırköy Ömür Plaza

22:00: Silivri Vega Avm Önü

22:30: Çorlu Orion Avm Karşısı

00:30: Edirne Otogar Girişi

 Siz Değerli Misafirlerimizi karşılayarak seyahatimizeÇorlu Edirne Karayolu üzerinden  Hamzabeyli Kara Hudut Kapısına Doğru Hareket Ediyoruz. Burada Gümrük Ve Pasaport İşlemlerinin Ardından Bulgaristan’a Giriş Yapıyoruz. Gece Yolculuğumuzun Ardından Sabah Saatlerinde Romanya’ya Giriş Yapacağımız Rusçuk/Giurgiu Kara Hudut Kapısına Ulaşıyoruz, Pasaport & Gümrük İşlemlerinin Ardından  Romanya geçiyoruz.

 

2.Gün :İstanbul - Bükreş

 

Bulgaristan geçilerek yaklaşık  10 saatlik yolculuğumuzdan sonra Sabah saatlerinde sınır kapılarındaki işlemlerimizin ardından yol üzerinde bulunan tesisimizde kahvaltı molası veriyoruz ve kahvaltının ardından Doğunun Paris’i olarak hafızalara kazınan Bükreş’e hareket ediyoruz ve şehir turumuza başlıyoruz. Doğu'nun Paris'i Bükreş’de  İhtilal Meydanı, Üniversite Meydanı, Milli Tiyatro. Çavuşesku tarafından yaptırılan “Halk Evi” ,ATATÜRK heykeli , Garnizon binası , panoramik olarak görülecek yerler arasındadır.Şehir turu sonrası vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Romanya’nın her bir bölgesinden getirilmiş köy evlerinin sergilendiği Köy Müzesi turumuza katılabilirler (20).Otelimize yerleşme sonrası Serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği Extra Romen Gecesi turuna katılabilirler. 100 Euro

 

 

 

 

 

3.Gün: Bükreş -Transilvanya &Şatolar

 

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Ekstra olarak düzenlenecek Romanya’nın en can alıcı noktası ve şatoları ile hafızalara kazanan ‘’TRANSİLVANYA&ŞATOLAR’’ turumuza başlıyoruz 70 Euro. Müthiş doğa ve tarihi güzellikleri içinde barındıran turumuza ilk olarak Avrupa’nın en güzel şatolarından biri olan Peleş Sarayı ziyareti ile başlıyoruz. Burayı ziyaret ettikten sonra Bran şehrine hareket ediyoruz ve burada Osmanlı tarihinde Kazıklı Voyvoda olarak bilinen III.Vlad'ın Kont Drakula filmlerine konu olmuş ve vampir efsanesinin doğduğu gizemli Drakula Şatosunu ziyaret ediyoruz. Misafirlerimiz burada meşhur isli peynirin (Kaşkaval) tadına bakabilirler ve hediyelik eşya alışverişlerini yapabilirler. Sonrasında tarihi güzellikleri ve kafeleri ile ünlü Braşov şehrine hareket ediyoruz. Ortaçağ Alman Rokoko üslubunda inşa edilmiş tarihi yapıların yer aldığı bu güzel şehirde Kara Kilise, Şehir surları, korunmuş dar sokakları başlıca göreceğimiz yerler arasındadır.Tur programımızın ardından Bükreş’e geçiş yapıyoruz. Geceleme otelimizde.

 

4.Gün Bükreş –Varna

Sabah kahvaltı sonrası otelimizden  hareket ediyoruz.Panaromik Rusçuk gezimizin sonrası İki saatlik yolculuk sonrası Varna’ya varış ve panaromik şehir turu; Roma Hamamı ve Arkeoloji Kompleksi,Bazilika ve Katedral göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir içinde serbest zaman sonrası  Konaklama Varna daki Otelimizde Not: Dileyen Misafirlerimiz Yapılacak olan Bulgar Gecesine Katıla bilirler. 100 Euro.

 

5.Gün: Varna - Nesebar - İstanbul

 

Sabah Otelimizde Alacağımız Kahvaltının Ardından Nessebar’a Doğru yolculuğumuz Başlıyor. 1983 yılında UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesine girmiş, tarihi ve şirin sahil kasaba Nesebar'a varıyoruz ve panaromik olarak Bizans Dönemi’nden kalma Eski Metropolitan Kilisesi(İ.S.6 y.y) ve Pantokrator Kiliselerini(13-14.y.y) gördükten sonra yarımada üzerinde yer alan ve 18-19.y.y. Bulgar rönesansı döneminde inşa edilen tarihi Bulgar evlerini görüyoruz.Nessebar gezimiz sonra sı  İstanbul a doğru yola çıkıyoruz. Gümrük geçişlerimizin ardından siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda geri bırakıp bir dahaki tatilhayalin.com organizasyonunda buluşmak üzere ayrılıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

-Lüx Otobüsleri ile Ulaşım.

-3* ve 4* Otellerde Oda Kahvaltı Konaklama

-Rehberlik Hizmetleri

-Mesleki Sorumluluk Sigortası ( 65 yaş üzeri misafirler 10 € fark öderler)

 

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

- Romen Gecesi Taverna  100 Euro

-Transilvanya Şatolar turu 70 Euro.

- Bulgar Gecesi Taverna 100 Euro.

- Köy Müzesi Turu 20

- Tüm Öğlen ve Akşam Yemekleri.

-Şehir ve Otel Vergileri 20 Euro

-Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri

- Şöför ve Rehber Bahşişleri 5 Euro

-Extra ve Program dışı geziler,kişisel harcamalar.

-Yurt dışı çıkış vergisi ( tur hareketinden önce bankaya yatırılması tavsiye edilir).

-Schengen vize ve hizmet bedeli 250 Euro dur.

-
section-vector-image

Turunuzu Rezerve Edin!

Sorunsuz bir seyahat için seyahatinizi erkenden rezerve edin

Tur Genel Tanımı

Yılbaşı Özel Romanya Bulgaristan Turu

Gezilecek Yerler

Romanya ve Bulgaristan

Geceleme

3 Gece 5 Gün

Konaklama

3* ve 4* Oteller

219.00 €'den itibaren

Tarih Seçiniz

Bu Turu Paylaş:
Yardıma mı İhtiyacınız Var?

Rezervasyon İçin Yardıma mı İhtiyacınız Var? Lütfen Hertürlü Sorunuzu, Fikrinizi ve Düşüncenizi Bizimle Paylaşın.

+90 850 303 88 28

+90 530 373 88 28

info@tatilhayalin.com

 
Whatsapp Whatsapp